Een vrouw wacht op de komst van een man. Ze kennen elkaar niet. Het enige wat hen bindt, is de afspraak om elkaar te ontmoeten en te gebruiken. In een leeg huis in een bos worden ze geconfronteerd met hun zoektocht naar liefde, en met hun ambivalente seksualiteit.
In de film volgen we een jonge man en vrouw (beiden ex-(dans)studenten van Karel), die op zoek zijn naar liefde. Ook al weten ze voor zichzelf nog niet precies onder welke vorm ze die liefde willen beleven. Hun zoektocht bindt hen. Ze beslissen om elkaar te gebruiken en zetten hun lichaam in om antwoorden te vinden. Bare Romance duurt 32 min. en is vrijwel volledig tekstloos. De film neemt ons mee naar een wereld waarin de lichaamstaal spreekt. We zijn de stille toeschouwer die bij de ontmoetingen aanwezig is.
Colofon
Victor Dumont, Giada Castioni, Viktor De Greef, Kasper Vandenberghe, Maxime Desmet, Hannes Bruyneel, Arber Aliaj, Kaat Haest, Evy De Ceur, Lothar Legon, Edward Populaire, Ruth Peeters, Chris Snik, Judith Van Herck, Labhise Allara Mandango Ciratu, Alban Sarens, Louise De Groef, Diederik De Cock, Frederik Van de Moortel, Elias Vervecken, Stijn Jacobs, Ruth Bequart, Karel Tuytschaever, Ben De Raes, Elisabeth ‘Libby’ Ward, Nathalie Haspeslagh, Clara Van Den Broek
Back to Top